Szolgáltatások

Személyi edzés

  • tervezett, írányitott: előzetes felmérés (egészségi állapot, állóképesség, Mozgásminta, hajlékonyság) alapján történik a kliens által kitüzött cél eléréséhez szükséges edzésterv kialakítása
  • idő és energiahatékony (rövidebb idő alatt lehet elérni a célt) : a gyakorlatok pontos végrehajtását a személyi edző bemutatja, megtanítja és folyamatos kontroll mellett történik a kliens edzése
  • a folyamatos, megfelelő motívációs szint fenntartását a személyi edző segíti
  • sérülések elkerülése: óráról órára történik a terhelés növelése, figyelembe véve az előzetes egészségügyi felmérést, a kliens edzés előtti állapotát, táplálkozását
  • garantált a jó, vidám hangulat!

Rehabilitációs tréning

Abban az esetben, ha régóta fennálló mozgásszervi betegségben szenvedünk, vagy traumatikus mozgásszervi betegséget szenvedtünk el a közelmúltban, akkor csak speciális edzéssel lehet megkezdeni a terápiás munkát. A rehabilitációs edzések célja, hogy a rehabilitációs szakember a kezelőorvossal szorosan együttműködve a páciens érdekében olyan személyre szabott edzéstervet alakítson ki, amely jól illeszkedik az adott problémához. Éppen ezért a terápiás munka megkezdése előtt feltétlenül kérjük ki a kezelőorvosunk véleményét, illetve minden - a betegség szempontjából fontos - orvosi lelettel együtt keressük fel a rehabilitációs szakembert.

A rehabilitációs munka sok türelmet és bizalmat igényel a beteg részéről. Emiatt a megfelelő szakember kiválasztása kulcsfontosságú a kívánt cél elérése érdekében. Ha ezek a feltételek mind adottak, akkor a várt javulás sem maradhat el.

NMPT

Az NMPT, a legújabb mozgásrendszeri kutatások eredményei alapján összeállítottgerinc torna. A gerincsérv és a degeneratív mozgásszervi betegségek új prevenciós útja, a helyes testtartás elsajátítás. Módszerével megtanulhatóak a korrekciós gyakorlatok melyekkel kijavíthatjuk a beidegződött rossz mozgásmintát, ezáltal lehetőséget teremtünk az idegrendszernek, hogy újra helyesen tudja vezéren a mozgás szervrendszet, valamint segítünk a helyes mozgásminta kialakításában és rögzítésében.

Az NMPT jótékony hatása helyreállítja a felborult izomegyensúlyt. Nyújtja az összezsugorodott izmokat, növeli az ízületek mozgátartományát, bekapcsolja a helyes testtartásért felelős izom és kötőszöveti rendszert. Csökkenti a rossz mozdulatokból adódó sérülések előfordulását. Hatékonyan javítja a már kialakult gerincbetegségek - gerincferdülés, porckorongsérves eredetű panaszok- okát. Ez nem pusztán gerinctorna, vagy szokványos edzés, ez a jelenünk és a jövőnk új preventí mozgásrendszere, melyet kellő gyakorlás után hatékonyan tud bárki mindennapjaiban, akár otthon egyedül is alkalmazni.

A Természetes Mozgásminta Tréning rendszeres gyakorlása gyökeresen megváltoztatja a mozgásmintát, a közérzetet és a mindennapi életet!

Turcsányi Szilvia
Turcsányi Szilvia

Értesüljön időben!

Értesüljön első kézből eseményeimről, akcióimról!
E-mail címét az adatvédelmi rendeletnek megfelelően kezelem!